Formål

Kvinder i Finans (KiF) er en forening, der har til formål at øge antallet af kvinder, der arbejder i den finansielle sektor, primært indenfor køb og salg af virksomheder. KiF arbejder samtidig for at fastholde disse kvinder i branchen, ved at etablere et bredere netværk af ligesindede, hvor kvinderne kan udvikle sig både fagligt og personligt.

KiF består af fem netværksgrupper, der hver især mødes på månedlig basis. Grupperne skaber rum for sparring og udvikling, samt tilegnelse af ny viden gennem faglige oplæg. Grupperne bidrager dermed til at styrke incitamentet og lysten til at fortsætte i branchen. Alle netværksgrupperne mødes en gang i kvartalet og medvirker dermed til at forbedre det generelle miljø i branchen.

KiF fokuserer derudover på at påvirke det samfundsmæssige behov for at få flere kvindelige ansøgere til den finansielle sektion indenfor køb og salg af virksomheder. KiF medlemmer vil derfor investere deres tid i at informere motiverede kvindelige studerende om, hvad et arbejde i den finansielle sektor indbefatter. Dette sker blandt andet gennem et mentor program med udvalgte medlemmer af KiF, der agerer mentorer for de studerende samt medlemmer der løbende vil være tilstede på de relevante uddannelses steder på bachelor niveau.

KiF blev startet i 2019 og søger løbende relevante profiler og partnere. Hvis du har nogle spørgsmål, eller input, er du velkommen til at kontakte os på kvinderifinans@gmail.com

Stiftet af: Merle Victoria Price & Nina Fisker Olesen 


Hvis du ønsker at blive en del af Kvinder i Finans er du velkommen til at indikere din interesse