Formål

Kvinder i Finans (KiF) er en forening, der har til formål at øge antallet af kvinder, der arbejder i den finansielle sektor, primært indenfor køb og salg af virksomheder. KiF arbejder samtidig for at fastholde disse kvinder i branchen, ved at etablere et bredere netværk af ligesindede, hvor kvinderne kan udvikle sig både fagligt og personligt.

KiF består af fem netværksgrupper, der hver især mødes på månedlig basis. Grupperne skaber rum for sparring og udvikling, samt tilegnelse af ny viden gennem faglige oplæg. Grupperne bidrager dermed til at styrke incitamentet og lysten til at fortsætte i branchen. Alle netværksgrupperne mødes en gang i kvartalet og medvirker dermed til at forbedre det generelle miljø i branchen.

KiF fokuserer derudover på at påvirke det samfundsmæssige behov for at få flere kvindelige ansøgere til den finansielle sektion indenfor køb og salg af virksomheder. KiF medlemmer vil derfor investere deres tid i at informere motiverede kvindelige studerende om, hvad et arbejde i den finansielle sektor indbefatter. Dette sker blandt andet gennem et mentor program med udvalgte medlemmer af KiF, der agerer mentorer for de studerende samt medlemmer der løbende vil være tilstede på de relevante uddannelsessteder på bachelor- og kandidatniveau.

KiF blev startet i 2019 og søger løbende relevante profiler og partnere. Hvis du har nogle spørgsmål, eller input, er du velkommen til at kontakte os på kvinderifinans@gmail.com

Stiftet af: Merle Victoria Price & Nina Fisker Olesen 


Medlemskab i Kvinder i Finans

Hvis du ønsker at blive en del af Kvinder i Finans, er du velkommen til at indikere din interesse ved at kontakte os på kvinderifinans@gmail.com med et par ord om din motivation, din LinkedIn -profil, og hvilken gruppe du gerne vil ansøge om at blive en del af. Vi optager kun medlemmer, der arbejder i den finansielle del af M&A-branchen (Banking, PE, Transaction Services osv.), og hvis din profil ikke er inden for dette omfang, er vi desværre ikke i stand til at inkludere dig i netværket på dette tidspunkt.


Vi lægger en stor indsats i at matche grupperne baseret på erfaring og faglig baggrund og inkluderer kun ét medlem fra det samme firma i hver gruppe for at sikre en åben fortrolig dialog. Det er derfor muligt, at vi ikke kan tilbyde dig en plads, før vi har nye grupper, og du kan blive sat på long list til næste sæson (2022/23).